Arhitectul din spatele Proiectului, Proiectul din spatele Arhitectului

Arhitectul din spatele Proiectului, Proiectul din spatele Arhitectului

Proiectul NorthSide Park a fost proiectat de către celebra arhitectă Alina Vîlcu, membră a echipei Visuri la Cheie ( emisiune difuzată la ProTv ). Alina Vîlcu despre NorthSide Park: “Am urmărit, de la dezvoltarea conceptului, pana in cele mai mici detalii, crearea unui nivel ridicat de locuire pentru fiecare dintre unitățile ansamblului, astfel încât să satisfacem diferitele stiluri de viață și necesițăți de cuplu sau de familie.

Spațiile au un limbaj stilistic comun, cu inflluențe mediteraneene, integrate în peisajul mirific ce înconjoară construcția. Am gandit arhitectura ca un cadru versatil, ce permite personalizarea apartamentelor conform cu specificitatile fiecarui client in parte.” Fie că optezi pentru o bucătărie open-space deschisă către un living/dinnig spațios sau preferi ca aceasta să fie delimitată prin perete clasic sau din sticlă, totul a fost proiectat din start pentru a acomoda preferințele tale. Dormitoarele matrimoniale au dressing propriu, iar baile au acces direct pe terase extra-large, în propria intimimitate asigurată de grădini private și priveliști neîntrerupte către lac. Familia și invitații tăi pot servi masa atât în zonele de dinning interioare cât și în cele exterioare (curte privată sau terasa), indiferent de tipul de apartament ales (de la 2 camere la duplexuri sau penthouse). Parcul privat este organizat astfel încât să te bucuri de fiecare zonă: Kids Area (spațiu dedicat de joacă și recreere pentru copii), Private Gardens (o zonă verde amenajată, unde să te pierzi in natura), Decks Area și Pontoon Lake (cu acces direct către lac, unde poți ancora propria mini-ambarcațiune de agrement sau caiac). Cu un birou propriu de arhitectură și design interior denumit Piano:Terra, Alina Vîlcu și echipa sa vă stau la dispoziție pentru întrebări sau dacă doriți să apelați la serviciile acestora pentru amenajarea interioară. Puteți contacta folosind pagina de facebook: facebook.com/pianoterra sau www.pianoterra.ro

Cele mai cautate

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden