Complexul Nortside Park se află lângă “Park&Ride”

Complexul Nortside Park se află lângă “Park&Ride”

Complexul Northside Park se află lângă Park&Ride lucru care ajută foarte mult la fluidizarea traficului în București.

Sistemul Park&Ride funcționează cu succes în alte oraș mari, cum ar fi Londra. Sistemul ajută navetiștii care locuiesc în afara orașului să evite traficul spre oraș. Aceștia parchează mașina în sistemul Park&Ride, apoi continuă drumul spre centrul orașului cu un alt mijloc de transport.

În cazul Bucureștiului, proiectul presupune construirea de parcări în apropierea gurilor de metrou. Navetiștii pot parca și pot continua drumul cu metroul spre altă parte a orașului. Astfel se fluidizează traficul, se evită problema parcărilor din centrul orașului și mai ales se scurtează timpul de navetă dimineața și seara.

Suntem bucuroși să vedem că un astfel de proiect a fost în plan în zona apropiată a complexului Northside Park și a fost finalizat cu succes.

Complexul Northside Park este situat pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu.

Northside Park se situează în mijlocul zonei verzi, cu deschidere către lacul Grivița și la doar 50m de acces metrou și RATB. Stația de metrou cea mai apropiată este Străulești ce face legătura cu centrul Bucureștiului.

Stația de metrou este la doar 5 minute de mers relaxat pe jos.

Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii despre complexul Northside Park și despre apartamentele disponibile. Ne poți contacta aici.

Cele mai cautate

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden