Lucrările la a treia clădire accelerează

Lucrările la a treia clădire accelerează

Lucrările la a treia clădire accelerează, iar clădirea Tower din Northside Park se înalță pe zi ce trece. Al treilea bloc construit, The Tower se ridică 10 etaje și cuprinde 67 apartamente, parcare subterană precum și spații de depozitare.

Northside Park este poziționat ideal, în sectorulul 1 din București, în mijlocul naturii, cu ieșire pe ponton la lacul Grivița, dar în același timp aproape de oraș, cu acces la metroul Străulești sau stație STB la poartă.

Parterul este destinat spațiilor comerciale, cu servicii și produse ce vor servii locuitorilor complexului.

Construim Tower cu materiale de ultimă generație. Începând cu beton hidroizolant de calitate, subsolul oferă o parcare subterană mare, perfect izolată cu nivele -1 și -2. Cofrajele Metalice Doka de ultimă generație fac parte din standardul nostru de construcție AAA. Fierul folosit este BST 500S ce oferă rezistență dublă.

Lucrările sunt executate de firma Confrasilvas, principalii executanți de structuri din Europa. Deja instalăm cărămida Wienerberger Porotherm Profi, de ultimă generație, ce oferă un indice înalt de păstrare a căldurii.

Am pregătit acest video pentru a ține pasul cu lucrările la a treia clădire din Northside Park. Află ce apartamente sunt disponibile pe www.northside.ro sau la +40 735 1000 39

Cele mai cautate

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden