Mai mult decat un loc, un sentiment placut numit “acasa”

Mai mult decat un loc, un sentiment placut numit “acasa”

Când am decis să mă mut în NorthSide Park am știut că fac alegerea cea mai bună. Mi-am dorit că noua mea locuință să fie amplasată într-o zona liniștită, să fiu conectată la natură, dar totuși aproape de oraș. Amplasat în zona Străulești (pe Gheorghe Ionescu-Sisești) îmi oferă posibilitatea să ajung rapid la birou. Mai mult, dacă optez să las mașina acasă (unde apropo, parcarea subterană acoperă 188 locuri) pot lua oricând metroul, stația Străulești este la două minute de mers pe jos. În sfârșit nu mai trebuie să îmi fac griji că intarzii la întâlnirile programate.

Ce m-a cucerit din prima clipă a fost lacul Grivița cu ponton privat. Este de poveste! De aici poți admira răsărituri timide de soare și apusuri ce păstrează secretele zilei care a trecut, ca printr-o magie. Din când în când, avem și musafiri surpriză: câteva lebede își fac simțită prezența alături de rațuștele de pe lac, completând peisajul feeric.

Arhitectura este impresionantă, materialele folosite sunt premium, execuția lucrărilor este fără cusur, se poate observa clar cum NorthSide Park a fost clădit din pasiune și cu o mare responsabilitate. Ferestrele sunt mari și permit luminii să pătrundă în apartament, iar eu asta am căutat mereu, să locuiesc într-un un mediu spațios și luminos, în care să mă pot concetra atunci când lucrez pentru un proiect, dar în care să mă pot și deconecta după o zi agitată de muncă.

Recunosc, îmi tot caut scuze pentru faptul că nu reușesc să ajung prea des la sala, să am mai multă grijă de corpul meu, să îmi găsesc un echilibru. Am descoperit de când locuiesc în NorthSide Park că aici pot beneficia de cursuri private de yoga și fitness în parcul privat, chiar pe marginea lacului. No more excuses.

Înca ceva: întregul domeniu are pază non-stop, cu acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat al spațiilor comune, mă simt mereu în siguranță când ajung acasă.

Eu mi-am găsit în sfârșit locul pe care îl căutam de atâta timp, locul pe care îl pot numi cu dragă inimă: “acasă” – aici vreau să îmi întemeiez o familie și să mă bucur de cei mai frumoși ani din viața mea.

Ioana, Locatar NorthSide Park

Cele mai cautate

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden