Vizitează un apartament în realitate virtuală

Vizitează un apartament în realitate virtuală

Vino în Northside Park și vizitează un apartament în realitate virtuală! Ți-am pregătit pe linkul de mai jos varianta virtuală de a vizita un apartament în Northside Park. Poți să vezi finisajele sau să îți faci o idee despre cum va fi să locuiești în Northside Park.

Putem să vedem, din prima poză că în momentul scrierii articolului, construcția la clădirea Tower este la viteză maximă și am trecut de etajul 5. Mai departe poți să apeși pe un portal și să intri în interiorul unui apartament, să vizitezi parcul privat și să stai pe ponton să admiri lebedele.

Apartamentul pe care îl vei viziona este unul din Northside Park, clădirea By The Lake. Dacă dorești să vezi ce apartamente mai sunt disponibile, te invităm pe pagina apartamente de aici. Momentan mai sunt disponibile apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Verifică pagina de disponibilitate a apartamentelor în funcție de etaj sau sună la biroul de vânzări pentru detalii 0735 1000 39

Fiecare bloc are vederi neobstrucționate fie către grădinile amenajate, fie către parcul acoperit de arbori și bineînțeles către lacul Grivița care se ondulează de-o parte și de alta a domeniului.

Vizitează turul virtual din Northside Park aici sau pe fereastra de mai jos.Mulțumim pentru ajutor pentru realizarea turului virtual echipei de la dronafoto.com

Cele mai cautate

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden