Proiect
Locuințele din Northside Tower sunt sold-out!

Parte a complexului Northside Park, acest proiect unic și inedit și-a primit locatarii în noile lor case. Suntem mândri de ce am realizat și vă invităm să urmăriți proiectele noastre viitoare, ce vor oferi aceeași calitate impecabilă, la prețuri rezonabile.

Proiect NorthSide Park

Situat în zona de nord a Bucureștiului, NorthSide Park este construit pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisești, în mijlocul unui parc privat, cu arbori și grădini amenajate, și deschidere către lacul Grivița.

Cu o arhitectură ce va rămâne mereu relevantă, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă de excepție, NorthSide Park este realizat cu imensă responsabilitate. Într-o ambianță calmă și sofisticată, proiectul denotă un caracter aparte ce pune în valoare frumusețea naturii.

Fie că te afli în mijlocul parcului verde, pe marginea lacului sau în intimitatea propriei terase, vei simți delicata îmbrățișare a naturii luxuriante ce-ți oferă imediat o stare de liniște și confort. Trebuie să vezi cu ochii tăi… De la răsăriturile de poveste, când primele raze ale dimineții se refletă ca și într-o oglindă pe suprafața lacului, până la cele mai azureene apusuri, acesta este locul pe care vei fi fericit să-l numești “Acasă” mulți ani de acum înainte.

Deși o construcție semnificativă în portofoliul dezvoltatorului, NorthSide Park a fost plănuit de la început să ofere confortul și aerul unui proiect de tip butic, cu minim impact asupra mediului înconjurător, folosind din plin avantajul poziționării sale în mijlocul naturii. Renumita noastră arhitectă, Alina Vîlcu, împreună cu echipa sa de la biroul de arhitectură și design Piano:Terra, și-au imaginat de la început o oază de natură pură, chiar în mijlocul peisajului urban. O îmbinare armonioasă între materiale moderne oferă confort, fiabilitate și siguranță, cu elemente naturale precum piatra atent selecționată și finisaje de cea mai bună calitate, a rezultat într-o arhitectură ce va transcende timpul.

Cele trei blocuri ce compun NorthSide Park oferă locuințe ce emană grandoare și finețe. Fiecare apartament de tip duplex are intrare proprie, spații extinse în zona de living ce se continuă prin pereți cortină către grădini private. Apartamentele de la etajele superioare sunt bine proporționate, excelente pentru o viață modernă, cu dormitoare master ce includ zonă dressing și băi matrimoniale. Terasele cu adevărat semnificative oferă ocazia perfectă pentru a-ți crea propria grădină suspendată. Penthouse-urile sunt un vis. Mai mult decât spațioase și confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta. Fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni, vei aprecia grădinile de tip rooftop parțial acoperite, cu spații concepute pentru relaxarea la soare și pentru mult așteptatul grill de weekend.

Cursuri private de yoga și fitness în parcul privat, chiar pe marginea lacului, te ajută să obții echilibrul dorit, în timp ce copiii se vor bucura de zona special amenajată pentru ei. Plimbările pe lac devin o rutină, când este atât de ușor să ancorezi caiacul sau o barcă de mici dimensiuni. De pe ponton vei admira cei mai frumoși nuferi, rațele cum pedalează una după celaltă, lebedele ce prezintă un spectacol doar pentru tine, și chiar ocazionala țestoasă în lentă tranziție, aparent ignorându-te în propria ei înțelepciune. Trebuie să vezi cu ochii tăi… Este mirific…

Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care să-l numești “Acasă”. De aceea siguranța ocupă un loc principal în prioritățile care ghidează deciziile noastre. Întregul domeniu are pază non-stop, cu acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat al spațiilor comune, totul pentru ca tu și familia ta să vă bucurați în liniște de fiecare moment acasă.

O echipă aleasă și testată de profesioniști stă la dispoziția ta pentru servicii zilnice de curățenie, montare, mentenanță și reparații a instalațiilor electrice, de climatizare sau sanitare.

“Alergatul” după un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispoziție spații pentru mașinile tale atât la exterior, căt și la subsol (achiziție separată). Poziționarea excelentă de care se bucură NorthSide Park îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou 50, RATB 5m). O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, banci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, NorthSide Park este construit pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisești, în mijlocul unui parc privat, cu arbori și grădini amenajate, și deschidere către lacul Grivița.
Cu o arhitectură ce va rămâne mereu relevantă, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă de excepție, NorthSide Park este realizat cu imensă responsabilitate. Într-o ambianță calmă și sofisticată, proiectul denotă un caracter aparte ce pune în valoare frumusețea naturii.
Renumita noastră arhitectă, Alina Vîlcu, împreună cu echipa sa de la biroul de arhitectură și design Piano:Terra, și-au imaginat de la început o oază de natură pură, chiar în mijlocul peisajului urban. O îmbinare armonioasă între materiale moderne oferă confort, fiabilitate și siguranță, cu elemente naturale precum piatra atent selecționată și finisaje de cea mai bună calitate, a rezultat într-o arhitectură ce va transcende timpul.Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care să-l numești “Acasă”. De aceea siguranța ocupă un loc principal în prioritățile care ghidează deciziile noastre. Întregul domeniu are pază non-stop, cu acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat al spațiilor comune, totul pentru ca tu și familia ta să vă bucurați în liniște de fiecare moment acasă.“Alergatul” după un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispoziție spații pentru mașinile tale atât la exterior, căt și la subsol (achiziție separată). Poziționarea excelentă de care se bucură NorthSide Park îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou 50, RATB 5m).

Lucruri pe care le vei aprecia

Siguranță și securitate

+
 • > Monitorizare video 360° – peste 35 camere video acoperă toate spațiile comune
 • > Pază asigurată 24/7
 • > Intervenție rapidă

Administrație și servicii dedicate

+
 • > Acces la o echipă de profesioniști pentru montare, mentenanță, reparații (contra cost)
 • > Acces la o echipă de profesioniști pentru curățenie și housekeeping (contra cost)
 • > Administrație și mentenanță a spațiilor comune

Transport în comun la poartă

+
 • > Acces gură de metrou – Stația Străulești – 50m
 • > Acces stații autobuz RATB 205, 304, 460B, 697, N117, N118 toate la mai puțin de 50m

O lume de facilități și servicii

+
 • > O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, bănci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.

Parc amenajat / Acces lac

+
 • > Parc frumos amenajat cu bănci, șezlonguri și alei pavate, chiar pe marginea lacului
 • > Ponton / Deck – perfect pentru a ancora o barcă de mici dimensiuni sau un caiac

Loc de joacă pentru copii

+
 • > Avem locul perfect conceput pentru copii. Aici se vor distra de minune.

Află detalii despre fiecare

Al treilea bloc construit, The Tower se ridică 10 etaje și cuprinde 67 apartamente (11 cu patru camere, 13 cu trei camere și 43 cu două camere), parcare subterană pentru 188 de mașini, precum și spații de depozitare (cu suprafețe variabile 2-4mp).

Parterul este destinat spațiilor comerciale, cu servicii și produse ce vor servii locuitorilor complexului (supermarket, banci, farmacii, etc).

Primul construit, The Garden este cel mai mic dintre cele trei blocuri. Cu doar două etaje (doi și trei) dedicate apartamentelor cu două și trei camere, The Garden oferă patru apartamente de tip duplex cu intrări proprii și grădini private. Penthouse-urile sunt cu adevărat deosebite, cu spații extinse la interior și grădini rooftop pe întreaga suprafață a acestora

Ultimul bloc terminat și livrat este NorthSide By The Lake. Precum The Garden, acesta oferă patru duplex-uri la parter și etajul 1, cu intrări și grădini individuale, două penthouse-uri cu grădini rooftop și apartamente cu două și trei camere la etajele intermediare. La subsol se regăsesc parcări pentru 20 mașini și multiple spații pentru depozitare.

Detalii peste care nu poți trece

Centrală Viessmann
Instalație Uponor
Pregătire A/C

+
 • > Uponor, TECE Gmbh – 12 ani garanție pentru întregul sistem de încălzire în pardoseală. Fiecare apartament are centrală termică pe gaz, cu consum redus- Viessmann sau Buderus. Include termostat cu controlul temperaturii individual în fiecare cameră.

Profile Gealan S9000

+
 • > Toate avantajele intr-un singur sistem!
 • > GEALAN S 9000 are adancimea de constructie de 82,5 mm, 3 nivele de etansare, dintre care unul median si 6 camere in toc si cercevea, toate acestea garantand o termoizolare excelenta.

Sanitare și instalații Uponor

+

Instalație electrică Gewiss

+
 • > Cabluri, întrerupătoare și prize

Ceramice Marazzi

+
 • > Plăci ceramice premium de la Marazzi sau Caesar (holuri, zonele de bucătărie, băi și terase/balcoane)

Parchet triplu stratificat

+
 • > Parchet din lemn masiv triplu stratificat, lipit pentru încălzire în pardoseală.

Uși Pinum

+
 • > Uși și încuietori Pinum.

Lifturi Schindler

+
 • > Două lifturi Schindler – capacitate 6 persoane fiecare

Galerie foto proiect

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin

Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei

Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden