fbpx

News

Check out market updates

Complexul Northside Park este construit cu materiale premium

Complexul Northside Park este construit

De ce sa faci lucrurile bine când le poți face perfect?! Complexul Northside Park este construit cu materiale premium și acest lucru ne ajută să facem economii pe termen lung.

În timp, apar produse de construcții ce redefinesc regulile și schimbă modul în care sunt făcute lucrurile. Pentru prima dată în România se folosește un sistem revoluționar de zidărie: Wienerberger Porotherm Profi. Această metodă înlocuiește mortarul obișnuit cu un adeziv special DRYFIX, astfel coeficienții de izolare termică și fonică sunt mult mai mari. Totodată, acest sistem oferă o elasticitate și rezistență mult mai mare în caz de seism.
Folosirea pentru prima dată în România a acestei caramizi speciale Wienerberger Porotherm Profi, împreună cu instalația de încălzire în pardoseală Tece Uponor (Germania) și termosistemul Austrotherm (Germania) au avantajul unei reduceri de 30% a costurilor de încălzire pe perioada iernii și a costurilor de climatizare pe perioada verii.
Suntem bucurosri să vă anunțăm că am finalizat compartimentarea apartamentelor din cadrul Nortside Park cu acest sistem revoluționar de zidărie Wienerberger Porotherm Profi.
Pentru mai multe detalii ne poți contacta aici.

Parteneri

Află ce spun viitorii tăi vecini

O locație excelentă, lângă lac, o zonă liniștită și curată a Sectorului 1 și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Locație premium, concept unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare. Atât la exterior cât și la interior am găsit o notă de calitate ridicată. Eu și familia mea suntem foarte fericiți de alegerea făcută.

Florin Proprietar Apartament Duplex în cadrul NorthSide By The Lake 9 august 2017

Superb! O oază de liniște ! Materiale și finisaje de calitate! Recomand!

Cristina Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden 9 august 2017

Unul dintre cele mai frumoase proiecte rezidențiale din București! Aici am văzut că se pune accentul pe om și confort, îmbină utilitatea spatiului cu peisaje unice! Personalul foarte implicat, foarte profi! Felicitări!

Sofia Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide By The Lake 28 august 2017

Cel mai bun loc în care să trăești. Are un parc excelent, chiar pe marginea lacului! Apartamentele sunt construite cu mare atenție și materiale de calitate. Iubesc locul ăsta!

Matei Proprietar Apartament 2 Camere în cadrul NorthSide Garden 28 august 2017